Whole Body Treatment 2

Whole Body Treatment 2

Whole Body Treatment – dans på kroppen

Forestillinger i Dansehallerne – Lille Carl 27. februar – 3. marts 2012.

Plads til én patikum (pati-: ‘patient’, -ikum: ‘publikum’) af gangen.

Icenesætteren og performancekunstneren Sara Hamming undersøger i forestillingen Whole Body Treatment behandlings-situationen i et 1:1 møde, hvor den enkelte patikum kommer på briksen.

Hvad er det for kontrakter, der indgås? Hvilke forventninger bygges op? Hvordan definerer behandleren sin rolle over for klienten?

Dans på kroppen

Forestillingen udforsker behandlings-situationen som en særlig form for iscenesat mellemmenneskeligt møde. Når forestillingen besøger Dansehallerne understreges det koreograferede aspekt ved behandlings-situationen, to menneskers forholden sig til hinanden som i en dans – og hændernes koreograferede berøringer af kroppen.

Whole Body Treatment er en forestilling, der nysgerrigt udforsker den nærhed, som opstår i mødet mellem behandler og klient, men også forholder sig kritisk til den magt og passivisering, der udøves. Forestillingen stiller kritisk spørgsmålstegn ved hvad behandlings-industrien gør ved vores evne til at relatere til andre mennesker? Og hvad er terapi?

Whole Body Treatment er en tæt og intim forestilling, hvor patikum gennem kropslige sanseoplevelser – berøringer af krop og ansigt, oplevelser af nærhed og afstand, lyde og poetiske tekster udfordres og stimuleres til at danne sine egne billeder og selvbilleder.

Performer og iscenesætter: Sara Hamming
Dramaturg: Laura Schultz
Kropsdramaturger: Tine Byrdal Jørgensen, Tanja Hylling Diers og Janne Noer Brøchner
Objekter: Delphine Bechard
Tekster: Lene Asp Frederiksen

Konsulenter: Laura Handrup, Mette Kragelund og Lise Junggreen

For nærmere oplysninger om Whole Body Treatment

Kontakt: Sara Hamming tlf. 28922584/sarusja@gmail.com