Whole Body Treatment-serien

WHOLE BODY TREATMENT

et par høreapparater

Whole Body Treatment er en fortløbende undersøgelse siden 2010, af det intime forestillingsformat– teater på kroppen.
Forestillingerne i Whole Body Treatment-serien beskæftiger sig kritisk fænomenologisk med terapi og beslægtede fænomener, fx teater og service.

AKTUELT udvikles Whole Body Treatment 5 

Læs performance-essay om arbejdet med Whole Body Treatment 1 – 4 her: http://risk.nu/shared-blog/

I Whole Body Treatment kommer én patikum (neologisme; pati-: ‘patient’, -ikum: ‘publikum’) ad gangen, på briksen og oplever forestillingen på egen krop – i en 1:1-situation. Forestillingen behandler ideen om et ”virkeligt” og ”autentisk” 1:1 nærværs-møde.
Virkemidler såsom berøring, dans og spisning anvendes i denne teatrale behandling. Forestillingen iscenesættes og performes af Sara Hamming.

Forestillingens første etape er udviklet under et artist-in-recidency-forløb på teatervidenskab på KUA i samarbejde med dramaturg Laura Luise Schultz, kropsdramaturger Tanja Diers, Tine Byrdal og Janne Noer Brøchner og konsulenter Mette Kragelund, Laura Handrup og Lise Junggreen.
Forfatteren Lene Asp har skrevet tekster til alle forestillingerne og billedhuggeren Delphine Bechard har lavet objekter.

I den seneste fjerde version er Whole Body Treatment rykket ind i teatret hvor den privat-globale krop behandles i teatermørket.
Virkemidler, konventioner og historiske idéer fra teatret bruges og blandes.

Læs mere om de forskellige versioner af Whole Body Treatment

Whole Body Treatment 1 – udviklet under artist in residence forløbe på Teater- og Performance-studer på Københavs universitet//link
Whole Body Treatment 2 – dans på kroppen//link
Whole Body Treatment 3 – på Borgerservice//link
Whole Body Treatment 4 – teater på kroppen i teatret//link
Whole Body Treatment 5 –  teater på ansigtet//link

For spørgsmål og booking, skriv til: wholebodytreatment@gmail.com